home keylogger windows vista download iphone descargar programa para localizar numeros celulares como rastrear leggere sms inviati da vodafone
 
Home
Despre noi
Grupul nostru
Servicii
Programe
Publicatii
Parteneri
Contact
Evenimente

EnglishRomana
Instruiri generale
 GDL
 
“Am fost uimit de cat de multe aptitudini obtinute am putut sa aplic deja pe parcursul instruirii folosind situatii similare celor pe care le intalnesc in activitatea mea. In ansamblu, instruirea a fost foarte folositoare si interactiva.”
 Opinia unui participant

Programele noastre de instruire sunt planificate cu atentie pentru a veni in intampinarea cererilor clientilor. Folosind metode interactive, instruirile combina teoria si practica incercand sa creasca capacitatea participantilor si sa le ofere ocazia de a pune in practica ceea ce au invatat. Oferim programe de instruire in domenii variate cum ar fi:

Planificare strategica participativa
Aceasta instruire poate fi adaptata astfel incat sa poata fi furnizata in situatii diferite catre grupuri tinta diferite: planificare strategica la cererea diferitelor organizatii, asistenta catre grupuri de planificare, dialoguri bazate pe participarea larga a comunitatii, sesiuni de lucru inter-organizationale sau inter-guvernamentale.
Atunci cand se adreseaza managerilor proceselor de planificare strategica participativa, instruirea ofera participantilor cunostinte despre principiile si etapele procesului precum si aptitudini despre evaluarea initiala, analiza partilor interesate, viziune, organizarea grupurilor de lucru axate pe obiective strategice, planificarea actiunilor planificarea financiara, monitorizarea, evaluarea si adaptarea procesului. Ca si rezultat al acestei instruiri, participantii vor putea organiza si conduce procese eficiente de planificare strategica prin implementarea viziunilor in realitatea din teren.
Management de proiect
Proiectele sunt in zilele noastre principalul "vehicul" pentru implementarea unei strategii intr-o organizatie sau comunitate. Instruirea ofera participantilor oportunitatea de a-si imbunatati aptitudinile necesare implementarii unor proiecte de succes: atingerea rezultatelor prevazute respectand bugetul si specificatiile si obiectivele originale. De asemenea, participantii vor invata cum sa corecteze cele mai intalnite motive din cauza carora proiectele esueaza: obiective neclare, design de proiect nepotrivit, management slab financiar si al timpului, lipsa de suport din partea grupurilor de interes implicate.
Rezolvarea problemelor
Instruirea incearca sa ii faca pe participanti mai constienti de etapele procesului de rezolvare a problemelor si de avantajele procesului participativ de luare a deciziilor: de la stabilirea unor obiective concrete, prin evaluarea unor solutii alternative si pana la selectarea celei mai bune optiuni. Participantii isi vor insusi de asemenea si diferite aptitudini si tehnici necesare implementarii celei mai potrivite modalitati de luare a deciziilor tinand cont de circumstantele specifice. Ca si rezultat al instruirii, participantii isi vor dezvolta capacitatea de a raspunde in mod constructiv si creativ situatiilor problema prin luarea unor decizii responsabile, eficiente si durabile.
Comunicare eficienta
Pe parcursul acestei instruiri participantii vor explora aspecte cheie legate de procesul de comunicare eficienta cum ar fi esenta si avantajele comunicarii orientate spre parteneri, factori care promoveaza sau incetinesc un flux de informatii eficient, importanta si rolul limbajului corpului in comunicare, motive ale perceptiilor diferite si cum acestea pot influenta procesul de comunicare. Participantii isi vor imbunatati capacitatea de a asculta, pune intrebari, argumenta si vor invata despre strategii de comportament eficiente in functie de situatii diferite date. Ca si rezultat al instruirii, participantii vor putea comunica cu succes pentru a-si atinge tintele, in acelasi timp mentinand o relatie pozitiva cu partenerii lor din viata personala sau profesionala.
Aptitudini de negociere
Acest program va oferi cadrul practic pentru negociatori de succes si va ajuta participantii sa devina constienti care stil de negociere i se potriveste, impreuna cu punctele tari si punctele slabe ale acestuia. Participantii vor invata despre cum sa defineasca si sa formuleze in mod corect obiectivele negocierii si sa planifice si sa conduca negocieri eficiente. Ei vor simula negocierea folosind aspecte critice ale diferitelor strategii si stiluri de negociere. Ca rezultat al instruirii, participantii vor putea sa selecteze si sa aplice cea mai buna strategie de negociere intr-o situatie data, intr-un cadru stabilit de timp si in circumstante date si sa recunoasca si sa neutralizeze metode manipulante aplicate de partenerii de negociere.
Stiluri de conducere
Asa cum multi manageri cu experienta spun, sa faci lucrurile prin altii nu este asa usor precum pare. Un sef de echipa ar trebui sa fie sigur ca oamenii pe care se bazeaza in punerea in aplicare a strategiei organizatiei inteleg foarte bine ce au de facut si ca sunt in masura sa actioneze.
Acest atelier ii ajuta pe participanti sa inteleaga schimbarile cu care se confrunta sau se vor confrunta in activitatea lor de conducere si le va furniza acestora instrumente necesare pentru a putea face fata respectivelor schimbari. Rezultatul este astfel un stil de conducere mai eficient.
Aptitudini de facilitator
Scopul instruirii este de a imbunatati aptitudinile legate de managementul muncii in grup - facilitarea. Participantii vor practica conducerea procesului de lucru in grup in fiecare din etapele lui si vor putea corecta influentele negative ale acestui proces. Vor fi mult mai constienti de avantajul unui proces structurat si facilitat. Participantii vor avea oportunitatea de a invata si pune in practica diferite tehnici de facilitare a grupului. Programul poate fi planificat pentru situatii si grupuri tinta specifice, de la grupuri de lucru interne dintr-o organizatie sau dintr-un proiect focalizate pe un subiect, pana la sesiuni de lucru inter-organizationale sau inter-guvernamentale.
Team building (construirea unei echipe) si re-teaming
Participantii isi vor imbunatati aptitudinile de a crea echipe eficiente, de a aduce succes echipei, de a masura si imbuntati performanta echipei si tehnicile de a da autoritate lucrului in echipa. Aplicand abordarea orientata spre solutii pentru crearea echipei, participantii vor pune in practica pasii schimbarii: stabilirea scopurilor, imputernicire, contributie si consolidare.
Vorbitul in public si prezentarea
Instruirea este axata pe introducerea catre participanti a principiilor prezentarii eficiente si a managementului audientei in cadrul diferitelor aparitii publice. Instruirea se va axa pe planificarea, pregatirea si furnizarea unei prezentari eficiente, ca si pe analizarea rezultatelor acesteia. Participantii vor putea defini si formula obiectivele prezentarii, vor putea adapta prezentarea lor la specificul audientei pe parcursul pregatirii si furnizarii ei, vor putea folosi efecte vizuale si diferite tehnici de management si motivare a audientei, de influentare a atitudinii ascultatorilor, facand din prezentarea respective un eveniment interesant.
Aptitudini consultanta
Acest program de instruire dezvolta cunostintele si capacitatile participantilor de a lucra ca si consultanti in comunitate si in organizatie. Participantii sunt ajutati pe parcursul procesului si pasilor modelului de consultare si au oportunitatea de a pune in practica un joc de rol consultant - clien, demonstrandu-si cunostintele in fiecare din pasii procesului de consultare.
Managementul timpului
Programul de instruire are ca scop imbunatatirea aptitudinilor manageriale ale participantilor in ceea ce priveste managementul timpului, cunostinte si aptitudini de a evalua cauzele care duc la pierderea timpului si modalitati de eliminare a acestora. Participantii vor invata cum si cand sa spuna "nu", cum sa delege responsabilitati, cum sa planifice o lista realista de activitati si cum sa creeze un plan personal de management al timpului.

 
 
 

(c) copyright 2007 Grupul pentru Dezvoltare Locala Realizat si gazduit de Pagini de Internet
learn more here whatsapp for windows 8 free download cnet software spia per iphone 6s gratis invisible keylogger for android free download rintracciare intestatario cellulare cellulari non compatibili con whatsapp